Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

29-03-2008, PANČEVO

Ekipni turnir
u organizaciji DžK "DINAMO"

I TROFEJ GRADA PANČEVA

SudijeNaš grad bio je prošlog vikenda domaćin prvog džudo turnira u organizaciji DŽK-a Dinamo, pod nazivom „Trofej grada Pančeva”. Nadmetale su se mlađe kategorije iz deset srpskih klubova, a malu mrlju na ovaj divan sportski događaj bacio je nedolazak najavljenih gostiju iz bivših jugoslovenskih republika.

Ipak, mladi džudisti Dinama postigli su odličan rezultat i plasirali su se u finale. Do završnice turnira savladali su ekipe Novog Beograda, Trudbenika, Pančeva i Beočina. U finalnom meču Pančevci su se sastali s beogradskom Žandarmerijom i to je bio meč za sve prave poklonike džudoa. Na jednom mestu videli smo buduće šampione ove drevne veštine. Takmičari Dinama bili su dominantni do finala, ali trema je učinila svoje, pa su u poslednjem meču malo posustali. Žandarmerija, koja ima starije takmičare, zasluženo je stigla do prvog trijumfa nad pančevačkim timom.

Vuk RašovićOvom turniru prisustvovale su i legende džudo sporta u Srbiji Borivoje Cvejić i Vuk Rašović. Srebrne medalje i vredan trofej osvojili su: Vuk Košić, Filip Rinkovec, Aleksa Dukić, Marko Sarić, Aleksa Stojadinov, Milan Kajganić, Dušan Pavić, Predrag Nikolajević, Marko Milekić, Miloš Pavić, Boško Borenović, Ivan Ostojić, Nemanja Stanković, Nemanja Ruso i Kosta Ilijin.

Pokrovitelj turnira bila je Skupština opštine Pančevo, a generalni sponzor kompanija „Dunav osiguranje”.

 


 

Prva ekipa DINAMA

 

 

 

nazad

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan