Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

21-01-2023, Stepanovićevo
PRVENSTVO VOJVODINE ZA KADETE
ALEKSA DOMINANTNO DO ŠAMPIONSKE TITULE

U Stepanovićevu je održano Prvenstvo Vojvodine za kadete. Nastupalo je 149 takmičara (108 M, 41 Ž) iz 30 klubova iz Vojvodine. DžK Dinamo predstavljala su 3 takmičara. Osvojena je jedna zlatna medalja i jedno 5. mesto.
“I ove godine Aleksa
Đurović je pokazao dominantnost u odnosu na protivnike završavajući sve svoje mečeve maksimalnim rezultatom pre isteka vremena. Aleksa je redak primer takmičara kome ni promena težinske kategorije ne utiče na rezultat. Od njega se očekuje da u narednom periodu bude perjanica srpskog džudoa“ – saopštili su iz stručnog štaba DžK Dinamo. Pored Alekse nastupala su još dva mlada takmičara, od kojih se, takođe, očekuju veliki rezultati u budućnosti, Stefan Vasović u kategoriji -60 kg i Jovan Božić u kategoriji -73 kg. Stefan Vasović je izborio plasman na državno prvenstvo, pa će zajedno sa Aleksom predstavljati svoj klub na Prvenstvu Srbije u Beogradu 04.02.

Pregled osvojenih medalja

Zlatne: Đurović Aleksa (-66 kg)

Peto mesto zauzeo je Vasović Stefan (-60 kg)

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan