Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-02-16, Temerin
Međunarodni turnir

Jedan od najjačih turnira u džudou za mlađe uzraste održan je prošlog vikenda u Temerinu. Nadmetalo se 740 takmičara iz 64 kluba iz: Srbije, Mađarske, Rumunije, Slovačke, Bugarske, Makedonije i BiH. Ovo je ujedno bilo i izborno takmičenje mladih džudista za reprezentaciju Srbije koja će u martu nastupiti na turniru najboljih kadeta Evrope u Miškolcu. DŽK Dinamo imaće u Andrea STOJADINOVselekciji naše zemlje tri predstavnika: Jelenu Dukić, Predraga Nikolajevića i Ivana Ostojića, a stručni savet nacionalnog tima očekuje od ovo troje takmičara da budu nosioci uspeha reprezentacije.

Aleksa DUKIĆZlatne medalje su osvojili: Andrea Stojadinov, Jelena Dukić (dve), Aleksa Dukić i Ivan Ostojić. Srebrnim odličjima su se okitili: Anđela Radulović, Milica Reljić, Milica Momirov, Marijana Nikolajević i Filip Rinkovec, a bronzanim: Sara Zagorac, Marija Savin, Marko Sarić, Nenad Radanov, Aleksa Stojadinov, Miloš Paloc, Miloš Markov, Predrag Nikolajević i Kosta Ilijin. Najuspešnija takmičarka na turniru bila je Jelena Dukić, koja je nastupila u dve kategorije (stariji pioniri i juniori) i u obe je osvojila zlatne medalje.

.nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan