Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-04-12, Beograd-Šumice

Memorijalni džudo turnir "Vladan Petrović"

Četrnaesti memorijalni turnir „Vladan Petrović”, koji je održan 12. aprila u Beogradu, bio je i izborni turnir za sastav kadetske reprezentacije Srbije u džudou. U konkurenciji 370 takmičara iz 33 srpska kluba odlične rezultate ostvarili su i džudisti iz našega grada.

Blistao je Bojan Došen, član DŽKa Pančevo, koji je sve četiri borbe dobio s 10:0. On je osvojio vredan pehar za prvo mesto i proglašen je za najuspešnijeg takmičara. Članovi Dinama osvojili su 17 medalja, a sedmorica kadeta iz ovog kluba nastaviće dokazivanje kako bi obezbedili mesto u reprezentaciji Srbije. Najsjajnija odličja osvojili su: Andrea Stojadinov, Vuk Košić i Miloš Paloc. Srebrnim medaljama okitili su se: Anđela Radulović, Filip Rinkovec, Mladen Bulja, Predrag Nikolajević, Miloš Pavić i Kosta Ilijin, a bronzanim: Sara Zagorac, Milica Momirov, Jovana Ždero, Marko Sarić, Aleksa Stojadinov, Milan Kajganić, Marko Milekić i Ivan Ostojić. Na peta mesta su se plasirali: Marija Savin, Nenad Radanov i Nemanja Rusov, dok je Miloš Pavić bio jedan od najzapaženijih kadeta na ovom turniru.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan