Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-09-21, Prokuplje

Međunarodni džudo turnir

Džudisti Dinama nemaju premca

Prokuplje je prošlog vikenda bilo domaćin drugog međunarodnog turnira, na kome su učestvovali mladi džudisti iz Bugarske i Srbije. Nastupilo je 290 takmičara iz 24 kluba.

Pančevački džudisti ponovo nisu imali premca. Osvojili su 21 medalju i još jednom potvrdili da se u ovom klubu odlično radi s mlađim kategorijama. Na kraju takmičenja mladi Pančevci dobili su pehar kao najuspešnija ekipa na turniru.

Zlatne medalje su osvojili: Andrea Stojadinov, Anđela Radulović, Milica Reljić, Jelena Dukić (dve), Filip Rinkovec, Milan Kajganić, Nemanja Ruso i Ivan Ostojić. Srebrna odličja su zaslužili: Vuk Košić, Aleksa Stojadinov, Predrag Nikolajević, Boško Borenović i Nemanja Ruso, a bronzana: Aleksa Dukić, Nenad Radanov, Marko Sarić, Dimitrije Cvetanović, Miloš Markov, Miloš Pavić i Milica Momirov.

 

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan