Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-28-09, Bečej

Međunarodni memorijalni turnir" Željko Nikolić"

Na devetom međunarodnom turniru, memorijalu „Željko Nikolić”, koji je održan prošlog vikenda u Bečeju, pančevački džudisti su zablistali punim sjajem. U konkurenciji 500 takmičara iz 45 klubova iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Republike Srpske i Srbije, odlične rezultate ostvarili su džudisti Dinama i Pančeva.

DŽK Dinamo bio je najuspešniji klub, jer je osvojio 17 medalja, a pehari su pripali i ekipama poletaraca i kadeta. Najsjajnija odličja su osvojili: Andrea Stojadinov, Milica Reljić, Filip Rinkovec, Milan Kajganić, Miloš Markov, Jelena Dukić (dva), Predrag Nikolajević i Miloš Pavić. Srebrne medalje su pripale Milanu Savinu, Nenadu Radanovu, Aleksi Dukiću i Marku Sariću, a bronzane Anđeli Radulović, Sari Zagorac, Nemanji Ruso i Kosti Ilijinu. Najuspešnija je bila Jelena Dukić, koja je trijumfovala i kod pionira i kod kadeta, a odličan je bio i najmlađi takmičar Dinama Nikola Dostić, koji je s dve efektne pobede protiv starijih i iskusnijih takmičara pokazao da je istinski talenat.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan