Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-10-04, Sremska Mitrovica

14. međunarodni turnir „Srem 2008”

Na 14. međunarodnom turniru „Srem 2008” za poletarce, pionire i kadete, u konkurenciji 650 takmičara iz 46 klubova iz Rumunije, Bugarske, Jermenije, Makedonije, BiH i Srbije, mladi takmičari iz našega grada osvojili su čak 21 medalju, a ekipe poletarki i pionirki Dinama dobile su i pehare kao najuspešnije na ovom takmičenju. Najvrednije trofeje zaslužili su: Andrea Stojadinov (dva), Jelena Dukić (dva), Milica Reljić (dva), Aleksandar Dukić, Vuk Košić, Sara Slavković, Mladen Bulja i Predrag Nikolajević. Srebrne medalje su osvojili: Milan Savin, Vuk Košić, Anđela Radulović, Sara Slavković, Milan Kajganić i Nemanja Ruso, a bronzane: Miloš Paloc, Milica Momirov, Uroš Ćirić i Ivan Ostojić. Odlične borbe prikazali su i Nikola Dostić, Danijel Maravić i Dimitrije Cvetanović, koji su bili peti.

Takmičenje je bilo zanimljivo, ali i veoma kvalitetno, te uspeh mladih džudista iz našega grada još više dobija na značaju. Za sveukupnog pobednika turnira proglašen je DŽK Dinamo.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan