Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-10-25, Bajmok

Prvenstvo Vojvodine za poletarce
Malim Dinamovcima osam medalja

Bajmok je prošle subote bio domaćin Prvenstva Vojvodine u džudou za poletarce. U veoma jakoj konkurenciji od preko 200 takmičara iz 30 klubova odlične rezultate ostvarili su i najmlađi džudisti iz našega grada.

I ovog puta najuspešniji su bili takmičari DŽK-a Dinamo. Od 12 džudista ovog kluba, njih 10 se plasiralo na Prvenstvo Srbije, a osvojeno je i osam medalja. Mali dinamovci su bili toliko dominantni da je čak u pojedinim kategorijama dolazilo do međusobnih mečeva klupskih drugova. Najzanimljivije je bilo finale kategorije do 28 kilograma, u kome su se sastali Rinkovec i Savin. Odlične su bile i poletarke Dinama, koje do finala nisu imale dostojnog rivala. Sve svoje mečeve rešavale su pre isteka vremena. Na ovom šampionatu odlično su se predstavili i Valentina Selmanović i Nikola Dostić, tako da Dinamo sada ima dve veoma dobre ekipe (mušku i žensku), koje mogu ostvariti odličan rezultat i na Prvenstvu Srbije.

Zlatne medalje su osvojili: Andrea Stojadinov, Anđela Radulović, Sara Slavković, Milica Reljić, Filip Rinkovec i Aleksa Dukić. Srebro je zaslužio Milan Savin, a bronzu Vuk Košić. Peta mesta su zauzeli Valentina Selmanović i Miloš Jovanović, koji su se takođe plasirali na Prvenstvo Srbije.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan