Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-12-20 SOMBOR

SomborProšlog vikenda mladi takmičari DŽK-a Dinamo učestvovali su na dva turnira. U Somboru je održano međunarodno takmičenje za poletarce, pionire i juniore, na kome su učestvovale ekipe iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Mađarske, a Srpski Krstur bio je domaćin turnira za poletarce i pionire iz naše zemlje i Mađarske.
SomborOvo je bila dobra prilika za proveru kvaliteta boraca Dinama. Mladi takmičari su pokazali da su napredovali u tehnici i taktici, a posebno ohrabruje činjenica da najmlađi mogu da slede svoje starije drugove, juniore i kadete, u napredovanju. Na turniru „Sveti Nikola”, na kome su Pančevci osvojili 13 medalja, ekipu su vodili LJubomir Stanišić i Petar Ilijin. Najvrednije trofeje zaslužili su: Andrea Stojadinov (dve zlatne medalje), Sara Slavković, Milica Reljić, Marko Sarić i Nebojša Cvjetićanin. Srebrna odličja su osvojili: Milica Momirov, Filip Rinkovec i Milan Kajganić, a bronzana: Anđela Radulović, Uroš Ćirić, Kosta Ilijin i Nemanja Ruso.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan