Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-12-28 BEOGRAD Ekipni turnir

Dinamo Milan Kajganić Dušan Pavić Nenad Radanov Mladen Bulja Aleksa StojadinovUroš Ćirić Nikola Dostić Milan Savin Andrea Stojadinov Vuk Košić Marko Sarić Filip Rinkovec Dimitrije CvatanovićAleksa DukićLjubomir Stanišić U organizaciji džudo kluba "TRUDBENIK-CORTEGA" po prvi put je održan ekipni turnir dečije radosti "CORTEGA" sa željom da dobije redovno mesto u kalendaru džudo takmičenja. Učešće je uzelo 6 ekipa: DINAMO Pančevo, CEMENT Beočin, ŽANDARMERIJA Beograd, REKORD Beograd, CRVENA ZVEZDA Beograd i domaćin TRUDBENIK-CORTEGA pojačan Aleksom Kulidžanom iz PANČEVA, dvojicom takmičara iz KNJAZA MILOŠA i još nekim takmičarima iz VOŽDOVCA.
DINAMO je u takmičenju u grupi pobedio CEMENT, a izgubio na poene od ŽANDARMERIJE (rezultatski su bili izjednačeni 10:10). U polufinalu sesastao sa domaćinom TRUDBENIK- CORTEGA i izgubio posle izjednačene borbe 11:9.
U meču za treće mesto DINAMO je ubedljivo pobedio ekipu REKORDA rezultatom 15:5. Pobednik turnira je ekipa domaćina koja je u finalu pobedila ŽANDARMERIJU.
Sudije Vladimir Ilić Milenko Krajnović Siniša Košić
Na takmičenju je sudila sudijska trojka iz Pančeva: Milenko Krajnović, Siniša Košić i Vladimir Ilić.
nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan