Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

24-01-2009, Novi Sad
SVETOSAVSKI TURNIR

Mladi džudisti iz našega grada uspešno su startovali u novoj sezoni. Takmičari Dinama i Pančeva su već na prvim turnirima u 2009. godini pokazali da se dobri rezultati od njih tek mogu očekivati. U Novom Sadu je 24. januara održan tradicionalni Svetosavski turnir, na kome se nadmetalo oko 400 mladih boraca iz 40 klubova. Kao po pravilu, džudisti i džudistkinje Dinama bili su neprikosnoveni.

Najsjajnija odličja su osvojili: Filip Rinkovec, Stefan Pavlov, Aleksandar Đerfi (dva), Marko Sarić, Aleksa Stojadinov, Uroš Ćirić, Anđela Radulović i Sara Slavković. Srebrne medalje su zaslužili: Milan Savin, Milan Kajganić, Dušan Pavić i Marija Savin, a bronzane: Bojana Maksimović, Andrea Stojadinov, Sara Zagorac, Milica Reljić, Lazar Anđelković, Kristijan Đerfi i Miloš Paloc.

Naši klinci su zaista briljirali. Medalje nismo osvojili samo u kategorijama u kojima nismo imali predstavnika. Ovo je rezultat velikog rada u klubu, ali i ozbiljnosti naših takmičara. Oni su raspust i praznike iskoristili za trening i to im se sada vraća – rekao je Ljubomir Stanišić, trener džudista Dinama.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan