Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

14-02-2009, Temerin
MEĐUNARODNI TURNIR "TEMERIN 2009"

Članovi DŽK-a Dinamo učestvovali su prošlog vikenda na 25. međunarodnom turniru „Temerin 2009”. Turnir je trajao dva dana zbog velikog broja učesnika, a takmičili su se poletarci, mlađi i stariji pioniri, kadeti i juniori. Ujedno, ovo je bio jedan od kvalifikacionih turnira za selektovanje kadetske reprezentacije Srbije. DŽudisti Dinama osvojili su čak 16 medalja u konkurenciji više od 800 takmičara iz Slovačke, Mađarske, Rumunije, Bugarske, BiH, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Srbije.

U konkurenciji poletaraca Andrea Stojadinov i Filip Rinkovec okitili su se najsjajnijim odličjima, dok je Milan Savin zaslužio srebro. U nadmetanju mlađih pionira zlatne medalje su osvojili Sara Slavković, Milica Momirov, Marko Sarić i Milan Kajganić. Aleksa Dukić je zaradio srebrno odličje, a bronzama su se okitili Milica Reljić i Dušan Pavić. Stariji pionir Uroš Ćirić bio je treći, a odlične rezultate ostvarili su i kadeti: Predrag Nikolajević je pobedio, dok je Jelena Dukić osvojila srebro, a Marku Milekiću je pripala bronza. U konkurenciji juniorki Marijana Nikolajević se okitila najvrednijim trofejom, a Ivan Ostojić se kao trećeplasirani popeo na pobedničko postolje.

Ovim rezultatima džudisti i džudistkinje Dinama još jednom su potvrdili da zauzimaju sam vrh ovog sporta u našoj zemlji.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan