Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

21. i 22.03.2009, Istanbul
DŽUDO TURNIR EVROPSKE UNIJE

JELENA DUKIĆ VICEŠAMPION

Jelena DUKIĆUzdanica Džudo kluba Dinamo, Jelena Dukić, ostvarila je odličan rezultat na turniru Evropske džudo unije koji je prošlog vikenda održan u Istanbulu. Kadetkinja iz našega grada je osvojila srebrnu medalju.
Bio je to megdan najboljih mladih džudista iz Evrope i dela Azije. Mladići i devojke u kimonima koji su se nadmetali u Istanbulu su kanditati svojih zemalja za nastup na najvećim sportskim događajima kao što su svetska i evropska prvenstva i Olimpijske igre. Pored fizičkih i tehničkih kvaliteta bilo je veoma važno da se takmičar pripremi i psihološki. Tako je stručan rad u klubu doprineo da se Jelena Dukić učvrsti na prvom mestu na listi kandidata za reprezentativni nastup na predstojećem Evropskim prvenstvu i Olimpijadi mladih.

Za reprezentaciju Srbije u Istanbuli trebalo je da nastupa i Predrag Nikolajević, ali on nažalost nije otputovao zbog problema oko izdavanja tranzitne vize kroz Bugarsku.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan