Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

20/24-05-2010, Tarragona (Španija)
"IGRE MLADIH"

U španskom gradu Tarragoni od 20-24 maja 2010. godine održano je takmičenje mladih sportista iz 16 gradova Evrope. Među sportistima koji su predstavljali Pančevo bilo je i troje džudista DžK DINAMO, Milan Kajganić, Miloš Markov i Uroš Ćirić, predvođeni trenerom Milenkom Krajnovićem. Njihov nastup je bio više nego uspešan i značajno je doprineo osvajanju sveukupno trećeg mesta za naš grad.

Što se tiče nastupa u džudou naši džudisti su osvojili sveukupno 1. mesto (pojedinačno + ekipno) ispred ekipa Orleana i Avinjona.

1. Pančevo
2. Orleans
3. Avinjon

U ekipnom nadmetanju osvojili su 2. mesto (ekipe od po tri člana) iza prvoplasirane ekipe Orleana, a ispred trećeplasirane ekipe Avinjona. Pobedili su još ekipe: Alkaniz, Taragonu, Đironu i Sijenu. U finalu su rezultatom 2:1 izgubili od Orleans-a. Konačan plasman ekipnog nadmetanja:

1. Orleans
2. Pančevo
3. Avinjon
4. Siena
5. Barcelona
6. Đirona
7. Tarragona
8. Tortoza
9. Pisek
10. Wetzland
11. Alguer
12. Alkaniz

U pojedinačnoj konkurenciji Miloš Markov (do 66 kg) je osvojio zlatnu medalju, Uroš Ćirić (do 73 kg) je osvojio srebrnu medalju, dok je Milan Kajganić (do 60 kg) zauzeo 7. mesto.

Ćirić Uroš

TABELA SA REZULTATIMA

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan