Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

22-08-2010, Kanjiža
MEĐUNARODNI SENIORSKI KUP VOJVODINE

Međunarodni seniorski Kup Vojvodine održan je u nedelju, 22.avgusta u Kanjiži. Učestvovalo je oko 120 takmičara iz Francuske, Nemačke, Slovenije, Hrvatske, Republike Srpske, Crne Gore i Srbije. Dinamovci su nastupili sa pet svojih takmičara i osvojili ukupno tri odličja. Ponovo neprikosnoveni bio je reprezentativac Srbije Predrag Nikolajević do 60 kg, koje je sve svoje protivnike pobedio maksimalnim rezultatom (iponom).

U ženskom finalu voljom žreba našle su se dve Pančevke Jelena Dukić i Marijana Nikolajević, u kategoriji do 63 kg. Pobedu je izvojevala kadetkinja Jelena Dukić osvojivši zlatnu medalju, srebro je pripalo Marijani. U veoma jakoj konkurenciji visoka dva peta mesta ostvarili su Ivan Ostojić do 66 kg i Kosta Ilijin do 90 kg.

“Svi takmičari ostali su na drugom delu priprema u Kanjiži, za predstojeće prvenstvo Evrope za juniorke i mlađe seniorke. Oni će tamo boraviti do kraja ove nedelje. Cilj mi je bio da vidim u kojem su stepenu pripremljenosti moji takmičari, jer nas očekuje dosta jakih takmičanja, a ujedno ulazimo i u trenažni proces olimpijskog ciklusa. Zadovoljan sam rezulatima. Jedino je bila dilema kome će pripasti zlatno, Jeleni ili Marijani. Posebno je značajno i to što su moji takmičari kadeti i juniori, a takmičili se u seniorskoj konkurenciji“, zadovoljno je prokomentarisao Ljubomir Stanišić, trener pančevačkih džudista.


TABELA SA REZULTATIMA

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan