Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

 

IV_kolo_lige28-11-2010, Pančevo
IV KOLO PRVE SAVEZNE LIGE

U nedelju je, u Pančevu, održano IV kolo Prve savezne lige. Sastale su se ekipe DžK Panikom - Brus, DžK Pančevo - Pančevo i DžK Dinamo - Pančevo.
U prvom meču sastale su se ekipe DžK Dinamo i DžK Pančevo. Meč je završen pobedom Dinama rezultatom 7:3 (30:10). Dinamo je nastupao u sledećem sastavu:

- 66 kg Nikolajević Predrag
- 73 kg Borenović Boško 
- 81 kg Cvjetićanin Nebojša
- 90 kg Sekulić Stojan
+90 kg Burić Radoš

U drugom meču sastale su se ekipe DžK Pančevo i DžK Panikom. Meč je završen nerešenim rezultatom 5:5 ali je pobedu odnela ekipa Panikoma zbog većeg broja poena (30:27).

U trećem meču sastale su se ekipe DžK Dinamo i DžK Panikom. Meč je završen pobedom Panikoma rezultatom 6:4 (25:20). Dinamo je nastupao u sledećem sastavu:

- 66 kg Nikolajević Predrag
- 73 kg Borenović Boško 
- 81 kg Cvjetićanin Nebojša
- 90 kg Sekulić Stojan
+90 kg Ruso Nemanja

Posebne pohvale idu na račun Nikolajević Predraga i Borenović Boška koji su bili na vrhuncu zadatka pobedivši svoje protivnike u oba meča. Cvjetićanin Nebojša je odlično odradio prvi meč ali je u drugom meču bio oštećen od strane sudija što je Dinamo koštalo 2 boda i prvog mesta na tabeli.
Dinamovci su treći na tabeli i ušli su u Play-off. Očekuje ih meč protiv drugoplasirane Rume iz Rume za ulazak u finale.
U sastavu ekipe DžK Dinamo bili su još: Marko Milekić, Filip Vidanović, Vladimir Gašpar, Strahinja Stanišić i Aleksandar Mojsilović.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan