Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

30-04-2011, Kečkemet (HUN)
KESI KecskemetMEĐUNARODNI DŽUDO KUP KEČKEMET (SZENTKIRÁLYI ÁSVÁNYVÍZ JUDO KUPA)

Na međunarodnom džudo kupu u mađarskom gradu Kečkemetu nastupilo je pet džudista DžK "DINAMO" i dvoje džudista DžK "PANČEVO". Iako malobrojni ostvarili su izuzetno zapažen nastup. DžK "DINAMO" su predstavljali Stojadinov Andrea, Rinkovec Filip, Sarić Marko, Stojadinov Aleksa i Kajganić Milan, a DžK "PANČEVO" su predstavljali Savin Milan i Savin Marija. Osvojeno je čak 9 medalja: 6 zlatnih i 3 srebrne medalje. U konkurenciji starijih pionira naši džudisti su bili ubedljivo najuspešnija ekipa. Zbog malobrojnosti ekipe nije bilo moguće osvojiti neki od izuzetno lepih pehara za prve tri ekipe u sveukupnom plasmanu. Ekipu je stručno predvodio Nikola Stojadinov.
Učestvovalo je 38 klubova sa 492 takmičara iz Rumunije, Slovačke, Srbije i domaćina Mađarske u uzrastnim kategorijama poletaraca, mlađih i starijih pionira. Organizator je bio DžK "KESI" iz Kečkemeta kom se zahvaljujemo na gostoprimstvu koje je bilo na visokom nivou.

Medalje su osvojili:

MLAĐI PIONIRI (2000.)

Zlatne: Stojadinov Andrea (-36 kg)

MLAĐI PIONIRI (1999.)


Zlatne: Stojadinov Andrea (-35 kg), Rinkovec Filip (-38 kg)
Srebrne:
Savin Milan - DžK "Pančevo" (-38 kg)

STARIJI PIONIRI
(1997.-1998.)

Zlatne: Rinkovec Filip (-36 kg), Sarić Marko (-40 kg), Stojadinov Aleksa (-55 kg)
Srebrne:
Kajganić Milan (-60 kg), Savin Marija - DžK "Pančevo" (-63 kg)


Peto mesto je zauzeo Savin Milan - DžK "Pančevo" (-40 kg) za starije pionire.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan