Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

17-12-2011, Sremska Kamenica
Play-Off PRVE DŽUDO LIGE SRBIJE

U hali policijske akademije u Sremskoj Kamenici održano je finale Prve džudo lige Srbije. Učestvovale su ekipe: Bezbednost - Novi Sad, Dinamo - Pančevo, Partizan - Kikinda i Ruma - Ruma. Džudisti DžK "DINAMO" su izgubili meč od ekipe DžK "RUMA" rezultatom 4:6 i podelili treće mesto sa ekipom DžK "PARTIZAN" koja je poražena od ekipe DžK "BEZBEDNOST" identičnim rezultatom. Prvak Srbije je postaja ekipa DžK "BEZBEDNOST" koja je u dvomeču bila uspešnija od ekipe DžK "RUMA" rezultatom 4:6 i 8:2 (12:8 ukupan rezultat).

Rezultat meča DžK "DINAMO"

  DINAMO (Pančevo) : RUMA (Ruma) 4 : 6
     
-66 kg Milekić Marko : Grandić Marko 0 : 7
-73 kg Nikolajević Predrag: Čurin Dejan 5 : 0
-81 kg Borenović Boško : Šimonković Stefan 10 : 0
-90 kg Sekulić Stojan : Lepotić Marko 0 : 10
+90 kg Ruso Nemanja : Jeremić Nikola 0 : 10

U nedelju, 18.12.2011. godine, Džudo savez Vojvodine će organizovati trenersko-takmičarski seminar koji će voditi proslavljeni reprezentativac SFRJ i osvajač zlatne i bronzane medalje sa seniorskih Prvenstava Evrope, Goran Žuvela. Na seminaru će učestvovati i treneri DžK "DINAMO".

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan