Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

29-09-2012, Stara Pazova
HUMANITARNI MEĐUNARODNI DŽUDO TURNIR
“PAZOVAČKI DRAGULJ”

U organizaciji Opštine Stara Pazova i džudo kluba "Puma" iz Stare Pazove održan je humanitarni međunarodni džudo turnir "PAZOVAČKI DRAGULJ". Učestvovalo je 159 takmičara iz 19 klubova iz Srbije u uzrastima mlađih i starijih pionira i kadeta. Za DžK "Dinamo" nastupao je 21 takmičar. Osvojeno je 25 medalja: 14 zlatnih, 6 srebrnih i 5 bronzanih, kao i jedno 5. mesto. Ekipu su predvodili treneri Darko Todorović i Nikola Stojadinov. Sudile su savezne sudije Slavko Stanišić i Milenko Krajnović.

Pregled osvojenih medalja:

Mlađi pioniri (U13)


Zlatne:
 Stojadinov Andrea (-44 kg), Dostić Nikola (-50 kg), Ranđelović Anđela (-56 kg)
Srebrne: Maravić Danijel (-46 kg)
Bronzane: Sekulović Miloš (-50 kg)


Peto mesto je osvojio Vemić Aleksandar (-42 kg)


Stariji pioniri (U15)

Zlatne: Vemić Aleksandar (-42 kg), Stojadinov Andrea (-44 kg), Rinkovec Filip (-46 kg), Radulović Anđela (-48 kg), Cvetanović Novak (-55 kg), Slavković Sara (+63 kg)
Srebrne: Omasta Igor (-46 kg), Ranđelović Anđela (-56 kg)
Bronzane: Papadopulos Anesti (-60 kg)


Kadeti (U17)

Zlatne: Stojadinov Andrea (-44 kg), Ilić Marijana (-48 kg), Sarić Marko (-50 kg), Stojadinov Aleksa (-60 kg), Slavković Sara (-70 kg)
Srebrne: Pavlov Nikola (-60 kg), Daper Andrijana (-63 kg), Pavić Dušan (-73 kg)
Bronzane: Knežević Ana (-40 kg), Radulović Anđela (-44 kg), Ranđelović Anđela (-57 kg)

Pored osvojenih medalja takmičari DžK "Dinamo" su osvojili i dva pehara i to u muškoj konkurenciji i u sveukupnom plasmanu.

Dodeljene su i plakete za takmičare u muškoj i ženskoj konkurenciji i sudije. Plaketu za najborbeniju takmičarku je osvojila Ranđelović Anđela, a za najboljeg tehničara Rinkovec Filip. Plaketu za najboljeg sudiju je dobio Stanišić Slavko, a za najelegantnijeg sudiju Krajnović Milenko.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan