Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

10-05-2013, Pančevo
SMOTRA SPORTA

U "Narodnoj bašti" održana je manifestacija pod nazivom "Smotra sporta". Cilj manifestacije je popularizacija sporta kao jedne od zdravih životnih aktivnosti. DžK "DINAMO" je uzeo učešće u ovoj lepoj incijativi jer bavljenje sportom ne samo da okrepljuje naše telo već u isto vreme i pravilno izgrađuje naš duh. Ovo je jedan lep primer kako treba usmeriti našu decu da zdravo i korisno koriste svoje slobodno vreme. Desetoro dečaka i devojčica iz našeg kluba prezentovalo je džudo sport. Naravno prava prezentacija, sa padovima, bacanjima i dr. elementima džudo sporta, nije bila moguća bez strunjača.

Na smotri su učestvovali: Vasiljević Teodora, Stojadinov Andrea, Radulović Anđela, Ranđelović Anđela, Rahović Jovana, Vasiljević Stevan, Krstevski Aleksa, Jurica Nemanja, Rahović Miljan i Nenadović Petar.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan