Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

17-01-2015, Pančevo
IZBOR NAJSPORTISTE PANČEVA

Sara Slavković, džudistkinja pančevačkog „Dinama”, apsolutni je pobednik izbora za najsportistu u 2014. godini, u organizaciji TV Pančevo. Ona je ujedno i najsportistkinja. U konkurenciji za najbolji klub najviše glasova osvojio je „Dinamo”. U kategoriji za najsportistu, drugo mesto osvojio je veteran DžK „Dinama” Slavko Stanišić, iza prvoplasiranog automobiliste Dušan Borković.

Sara Slavković je u 2014. godini postala kadetska šampionka Srbije na državnom prvenstvu u Nišu, dok je bila treća i u seniorskoj kategoriji. Slavković SaraAli ne samo to. Na međunarodnoj sceni Sara je takođe bila veoma zapažena, pa je sa Kupa Evrope u Rumuniji odnela bronzano odličje u kategoriji do 90 kilograma, kao i na Balkanskom prvenstvu.

Slavko Stanišić je na Svetskom kupu veterana u Francuskoj osvojio zlato u kategoriji do 100 kg, a priStanišić Slavkopala mu je i statua koja se dodeljuje petostrukom osvajaču Kupa. Na Evropskom prvenstvu veterana u Pragu osvojio je bronzanu medalju.

Džudo klub „Dinamo“ je u vrhu pančevačkog sporata, a igra i zapaženu ulogu u srpskom sportu. Pančevački džudisti nizali su medalje, kao od šale, na svakom turniru na kojem su učestvovali. Mnogi od njih postali su i standardni reprezentativci. Imaju državnu prvakinju u seniorskoj kategoriji, osvajača medalje takođe u najjačoj selekciji i mnogobrojne medalje na međunardonim takmičenjima.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan