Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

05/09-08-2015, Sarajevo (BiH)
PRVENSTVO SVETA ZA KADETE

U olimpijskoj dvorani "Huan Antonio Samaran" (bivša "Zetra") u Sarajevu (BiH) održano je Prvenstvo sveta za kadete u džudou. Nastupalo je 477 takmičara (271 u muškoj, 206 u ženskoj komkurenciji). Među reprezentativcima Srbije bili su i džudisti DžK "Dinamo", Slavković Sara (+70 kg) i Rinkovec Filip (-66 kg) .
Rinkovec Filip (-66 kg) je nastupao drugog dana, 06.08.2015. U prvom kolu je bio slobodan, a u drugom je izgubio od turskog takmičara Sarikaya Ugur-a koji je na kraju zauzeo 3. mesto. Pošto se radilo o jednostrukom repesažu Filip nije imao više borbi.
Slavković Sara (+70 kg) nastupala je poslednjeg dana prvenstva. U prvom kolu pobedila je takmičarku BiH Sivrić Sandru, a u drugom kolu izgubila je od nemačke takmičarke Brauswetter Maxime. Pošto se radilo o jednostrukom repesažu Sara nije imala više borbi.

Pregled ostavarenih rezultata

-66 kg (46 takmičara)
Rinkovec Filip

+70 kg (22 takmičarke)


nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan