Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

27-06-2021, Šipovo
MEMORIJALNI MEĐUNARODNI DŽUDO
TURNIR "STEVAN MARKOVIĆ" ŠIPOVO 2021

ČETA MALA, ALI ODABRANA

Našem klubu ukazana je velika čast pozivom Džudo saveza Republike Srpske i grada Šipovo da prisustvuje otvaranju sportskog objekta za borilačke sportove na izvoru reke Plive. Otvaranju sportskog objekta - Kamp Stevan Marković prisustvovale su zvanice Republike Srpske i naš klub. Objekat je otvorio ministar policije Republike Srpske gospodin Lukač i potpredsednik Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine gospodin Milenko Mučibabić.
Ukazana čast DžK "Dinamo" je na najbolji način pokazala da je naš rad u klubu, u Srbiji i u gradu Pančevu, poštovan i van granica naše zemlje.
Na turniru je nastupalo 240 takmičara iz 20 klubova. Za DžK "Dinamo" nastupalo je 6 takmičara, pionirskog uzrasta, koji su ostvarili fenomenalan rezultata osvajivši 6 medalja (5 zlatnih, 1 srebrna). Ovakav rezultat su pozdravili svi gosti na čelu sa predsednikom Opštine Šipovo koji je predložio češće kontakte i saradnju između naših klubova u budućnosti.

Pregled osvojenih medalja


Zlatne: Ćirić Filip (-32 kg), Milanović Divna (-32 kg), Stanković Lenka (-40 kg), Bošković Gavrilo (-42 kg), Božić Miloš (-55 kg)
Srebrne: Mitić Nikola (-50 kg)

Ekipi pionirki je dodeljen pehar za najuspešniju ekipu, a naše dve pionirke proglašene su za najkvalitetnije takmičarke.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan