Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2008-11-08, NIŠ

Prvenstvo države za poletarceAndre StojadinovPoletarci Džudo kluba Dinamo osvojili su najviše odličja na Prvenstvu Srbije koje je održano prošlog vikenda u Nišu. Sa osam medalja, klinci i klinceze iz našega grada još jednom su potvrdili da treniraju u odličnom klubu, pa je Dinamo proglašen i za najuspešniji kolektiv. Na ovaj šampionat su se plasirala 53 kluba s 223 takmičara iz tri regiona: Vojvodine, Beograda i centralne Srbije. Veliki broj klubova na završnom takmičenju potvrđuje ujednačeni kvalitet džudoa u Srbiji. S deset poletaraca Dinamo je bio najbrojniji.

Sara SlavkovićMladi takmičari su se odlično borili i pokazali su veliku veštinu i hrabrost. Naravno da je bilo i grešaka, najviše zbog jake želje da se borba što pre završi. Rezultat svega toga jeste osvajanje tri zlatne, dve srebrne i tri bronzane medalje.

Aleksa DukićNajuspešniji poletarci bili su: Andrea Stojadinov, Anđela Radulović i Sara Slavković. Srebrna odličja su zaradili Milan Savin i Milica Reljić, a bronzane: Vuk Košić, Filip Rinkovec i Aleksa Dukić. Miloš Jovanović i Valentina Selimanović prikazali su odlične borbe, ali su ostali bez trofeja. Da se u Dinamu dobro radi u svim segmentima, pokazuje i to što su pored takmičara i trenera LJubomira Stanišića, u Nišu nastupile i savezne sudije iz našega grada: Milenko Krajnović, Slavko Stanišić i Petar Ilijin. Po završetku takmičenja članovi JK-a Dinamo primili su mnogobrojne čestitke od predstavnika Džudo saveza Srbije i klubova učesnika.

Vuk KošićSvi su saglasni s tim da je Dinamova škola džudoa prepoznatljiva, pa zato i nije čudno to što mnogi takmičari svih uzrasta žele da treniraju baš u ovom klubu, kako bi napredovali i pokazali svoj kvalitet. Dinamo je institucija s tradicijom. Organizacija kluba je na visokom nivou, a trenerski kadar čine stabilne i iskusne ličnosti s fakultetskim diplomama. Upravo okončano prvenstvo za najmlađe najbolji je pokazatelj da je DŽK Dinamo na pravom putu.

nazad

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan