Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2009-12-20, Beograd

V NOVOGODIŠNJI EKIPNI TURNIR TRUDBENIK CORTEGA

U nedelju je održan V Novogodišnji ekipni turnir u organizaciji džudo kluba „Trudbenik Cortega“ iz Beograda. Učestvovalo je 5 ekipa: Klisa, Čukarički, Trudbenik i džudo klub Dinamo sa 2 ekipe: Dinamo 1 i Dinamo 2. Ekipa Dinamo 1 je bila najuspešnija na turniru i osvojila je prvo mesto. Ekipa Dinamo 2 je bila mešovitog sastava i osvojila je treće mesto.

Za ekipu Dinamo 1 su nastupali:

Filip Rinkovec (-34 kg)
Nikola Dostić (-38 kg)
Marko Sarić (-42 kg)
Milan Borojev (-46 kg)
Aleksa Stojadinov (-50 kg)
Goran Nikolić (-55 kg)
Dušan Pavić (-60 kg)
Uroš Ćirić (+66 kg)


Za ekipu Dinamo 2 su nastupali:

Andrea Stojadinov (-34 kg)
Milan Savin (-38 kg)
Aleksa Dukić (-42 kg)
Milica Reljić (-46 kg)
Sara Slavković (-50 kg)
Tijana Drinjak (-55 kg)
Milica Momirov (-60 kg)
Neda Ostojić (-66 kg)
Marija Savin (+66 kg)Ovaj turnir je pratio legenda jugoslovenskog i srpskog džudoa Vuk Rašović kao i mnogi beogradski poznavaoci ovog sporta. Svi oni su bili puni pohvala na račun kvaliteta takmičara DžK Dinamo, što znači da nije slučajnost što su džudisti Dinama dominirali tokom cele godine kako na pojedinačnim tako i na ekipnim nastupima.
Na ovom turniru takmičari su eksperimentalno radili po jednu kategoriju više što još više uvaćava njihov uspeh i zaslužuje pohvalu.

.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan