Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

2010-01-23, Zrenjanin

PRVENSTVO VOJVODINE ZA SENIORE


Na ovogodišnjem Prvenstvu Vojvodine za seniore učestvovalo je 13 klubova sa ukupno 108 takmičara. Dinamo je nastupio sa 14 takmičara i takmičarki i bio je najuspešniji klub sa 8 osvojenih medalja (3 zlatne, 1 srebrna i 4 bronzane) i 10 plasmana na Prvenstvo države koje će se održati 6-02-2010. godine u Nišu. Ovakav rezultat je posledica kvalitetnog rada proteklih meseci.

Posebno želimo istaći razumevanje JKP “Mladost” što su nam izašli u susret i omogućili besplatno korišćenje bazena i sale prethodnih par meseci. Isto tako treba istaći nesebično angažovanje trenera (radilo se i u prepodnevnim i večernjim terminima): Slavka Stanišića, Marka Atanasova i Ljubomira Stanišića. Ovakav uspeh ekipe Dinama je pozitivno odjeknu u džudo krugovima, a posebno zbog činjenice da većinu ekipe čine juniori Dinama (P. Nikolajević, I. Ostojić, M. Milekić, B. Borenović, N. Ruso, K. Ilijin i U. Ćirić).

Ostvareni rezultati:

1. mesta - Nikolajević Marijana (do 63 kg), Nikolajević Predrag (do 60 kg) i Ostojić Ivan (do 66 kg)
2. mesto - Sekulić Stojan (do 100 kg)
3. mesta - Cvjetićanin Nebojša (do 81 kg), Ilijin Kosta (do 90 kg), Ruso Nemanja (do 90 kg) i Radanov Marjan (do 100 kg)
5. mesta - Milekić Marko (do 60 kg), Petrović Aleksandar (+ 100 kg) i Borenović Boško (do 73 kg)
9. mesta - Ćirić Uroš (do 73 kg), Stanišić Strahinja (do 81 kg) i Minić Ljubomir (do 81 kg)


nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan