Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

10-04-2011, Šumice Beograd
27. MEMORIJAL "VLADAN PETROVIĆ"

U organizaciji ODžK "Beograd", u sportsko rekreativnom centru Šumice, održan je 27. međunarodni memorijalni džudo turnir za poletarce (podeljene na mlađe i starije) i pionire (zajedno su radili mlađi i stariji). Najavljen je bio i ekipni turnir za pionire, ali je morao biti otkazan zbog problema sa satnicom. Učestvovao je 471 takmičar iz iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Rusije, Republike Srpske i Srbije. DžK "Dinamo" je predstavljalo 30 takmičara koji su osvojili 16  medalja: 6 zlatnih, 4 srebrne i 6 bronzanih. Pionirke DžK "Dinama" su osvojile pehar za najuspešniju ekipu u kategoriji pionirki, a u ukupnom plasmanu DžK "DINAMO" je osvojio pehar za drugo mesto odmah iza domaćina turnira, ekipe ODžK "BEOGRAD".

Medalje su osvojili:

MLAĐI POLETARCI

Srebrne: Vasiljević Stevan (-20 kg), Živaljević Aleksa (-22 kg)
Bronzane: Živaljević Danilo (-22 kg), Milenković Aleksandar (-25 kg), Golubović Vuk (-28 kg), Kovačević Dušan (-28 kg),

STARIJI POLETARCI


Zlatne: Košić Vuk (-34 kg)
Bronzane
:
Anđelković Lazar (-38 kg), Maravić Danijel (-42 kg)

PIONIRI (zajedno mlađi i stariji):


Zlatne
: Stojadinov Andrea (-36 kg), Selimanović Valentina (-44 kg), Stojadinov Aleksa (-55 kg), Slavković Sara (+56 kg), Kajganić Milan (-60 kg)
Srebrne: Rinkovec Filip (-38 kg), Sarić Marko (-42 kg)

Peta mesta su zauzeli Albijanić Lazar (-25 kg), Momirov Milica (+56 kg), Cvetanović Dimitrije (-60 kg) i Milošević Aleksa (-73 kg)
.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan