Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

Sara Slavković07-07-2012, Sliven (BUL)
PRVENSTVO BALKANA ZA STARIJE PIONIRE (U15)
Sara Slavković - SREBRNA

U bugarskom gradu Slivenu održano je Prvenstvo Balkana u džudou za starije pionire. Učestvovao je 141 takmičar iz 8 zemalja: Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Makedonije, Srbije, Rumunije i Turske. Nastup za selekciju Srbije izborili su, kao prvaci države, i takmičari DžK "DINAMO" Slavković Sara (+63 kg) i Rinkovec Filip (-42 kg).

Sara Slavković jeo svojila 2. mesto i srebrnu medalju izgubivši u finalnom meču, u zahvatu, od znatno teže rumunske takmičarke. Prethodno je u grupnoj fazi ostvarila dve pobede i još jednu pobedu u polufinalu.

Filip Rinkovec nije uspeo da se plasira u polufinale. U takmičenju po grupama izgubio je na kazne od Rumuna (osvajač bronzane medalje) i na yuko od Grka (osvajač srebrne medalje), a dobio je iponom bugarskog takmičara.

U konačnom plasmanu reprezentacija Srbije, prema poenima je zauzela 3. mesto, a po broju zlatnih medalja bila je najuspešnija selekcija. Selektori reprezentacije bili su Slaviša Pejčić (dečaci) i Nedeljko Đukić (devojčice).

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan