Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

29/30-03-2019, Bordeaux (FRA)

WORLD MASTER VETERANS
Saint Aubin Medoc 2019

Na otvorenom međunarodnom džudo mastrsu za veterane u francuskom gradu Bordou, u organizaciji JC "Saint Aubin de Medoc", nastupao je veteran DžK "DINAMO" Slavko Stanišić.

U kombinovanoj kategoriji M6 i M7 +100 kg Slavko je osvojio 1. mesto pobedivši sva četiri meča. U prvom meču savladao iponom Allot Didier-a, u drugom meču Philippe Leflock-a takođe iponom, kao i u polufinalnom meču Bigureau Pascal-a. U finalnom meču, koji je bio i najteži, otišlo se u Golden Score gde je odlukom francuskih sudija pobedio Jean-Marc Pace-a. Organizacija turnira je bila odlična. Slavko je zadovoljan svojim nastupom, s obzirom da su svi protivnici bili mlađi, koji je bio dobra provera pred Prvenstvo Evrope koje će se održati tokom jula u Grand Canaria-ji (ESP).
Kao kuriozitet istaknimo da je tokom proglašenja, pre emitovanja himne, u Slavkovu čast puštena pesma "Happy birthday to you" praćena publikom, kao i da su mu dodeljene i dve zlatne medalje zbog nastupa u dve konkurencije M6 i M7. Ovo je moguće na turnirima, ali ne i na prvenstvima.

nazad

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan