Zaglavlje sajta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Linkovi

05-11-2022, Beograd
PRVA LIGA SRBIJE 2022

U SC "Šumice", u subotu, održano je prvenstvo Prve lige Srbije. Učestvovalo je 10 ekipa, podeljenih u dve grupe. DžK "Dinamo" je bio u grupi sa klubovima DžK "Niš" iz Niša, DžK "Partizan" iz Beograda, DžK "VGSK" iz Velikog Gradišta i DžK "Makikomi" iz Beograda.

Rezultati po mečevima:

DžK "Dinamo" - DžK "Niš" 1:4
DžK "Dinamo" - DžK "Partizan" 2:3
DžK "Dinamo" - DžK "VGSK" 4:1
DžK "Dinamo" - DžK "Makikomi" 2:3

U ukupnom plasmanu Dinamo je zauzeo 7. mesto.

Za DžK "Dinamo" su nastupali: Đurović Aleksa, Maksimović Filip, Bogdanovski Vladimir, Milićev Aleksa, Đokić Marko, Nikolić Goran, Ćirić Uroš i Bulja Mladen. U sastavu ekipe su još bili i Ilijin Kosta, Slijepčević Mihajlo, Sekulić Igor, Božić Jovan i Stanišić Slavko. Ekipu su pratili treneri Kajganić Milan, Pavić Dušan i Stanišić Ljubomir.

Ovo je solidan nastup ove mlade ekipe, jer je naš klub, po običaju, nastupao samo sa svojim takmičarima, što je retkost na ovakvim takmičenjima. Mladi i još uvek nedovoljno iskusni džudisti iz našeg grada pružili su žestok otpor mnogo iskusnijim ekipama, naročito u meču protiv favorizovane ekipe, osvajačem ovog prvenstva Partizana, od koje su tesno izgubili 2:3. Pred ovim mladim džudistima je perspektivna budućnost.

nazad


 

 

 

Copyright Džudo klub "Dinamo" ................................................................ ...................................................................................... .Design by Svetlana & Borjan